Move it up

Voor kleuters vanaf 2,5 jaar zij kunnen bij de mini' s terecht tot 6 jaar.

Het is dans met spelletjes, en natuurlijk kunnen jongens hier ook mee doen.

Het is op vrijdag van 17u tot 18u. Het zijn liedjes van k3, Piet piraat, kabouter plop, en nog veel meer.

Ben je ouder kijk dan even op de site.

Een jaarabonnement kost 125 euro.

 

Move it up

Herestraat 54

Zonhoven

Kleutertrampoline springen

Kan vanaf 3 jaar en is op zondag voormiddag om 9u tot 10u. Bij vroegtijdig inschrijven is het, het eerste jaar 90 euro de volgende jaren 70 euro. Men krijgt ook een t'schirt van de club. 

Palfit paal. De lessen gaan door in beringen-mijn, sporthal sac, hospitaalstraat 40.

www.palfit.be

Kleutertrampoline springen

Zondag ochtend beginnen met trampoline springen, een goede start van de dag.

Schaatsen

Zijn allereerste keer op ijs

Elke zaterdag ook schoolvakantie zijn er schaatslessen voor kinderen vanaf 3 jaar tot 6 jaar. Van 10u tot 10u45. Prijs 6 euro en handschoenen verplicht. En dit in de schaverdijn in hasselt. Dit is van oktober tot eind april.

Er is totaal geen druk en niets moet. 

Turnen

Turnen kan ook best voor jongens. Het is vanaf 1ste kleuterklas en 2de kleuterklas. 3de kleuterklas zit in de groep van 1ste en 2de leerjaar. Deze groep zit samen in stevoort. Alle info kunt u vinden onder turnclub sta paraat. Inschrijvingsgeld is rond de 115 euro per jaar. U kunt 15 euro terug krijgen via de ziekenkas, de juiste papieren worden door de club zelf bezorgd. Stevoort turnt op zaterdag voormiddag.

Er zijn nog andere locaties dus bekijk het zeker eens www.staparaat.be

Turnoptreden

Zwemmen mykonos

Hier kan men op vrijdag gaan zwemmen vanaf 18u15. Baby's vanaf 4 maanden tot 3 jaar.

Prijs 6,20 euro voor 1 kind met 1 volwassene

Daarna rond de leeftijd van 5 jaar kan men ook lesjes volgen. 10 beurten zit rond de 95 euro.

Meer info kan men vinden op www.mykonoszwembad.be

Hellaas is er nu een andere eigenaar en heeft het zwembad een nieuwe naam gekregen. dolFIJN kuringen. Hoop tot jullie zo wel aan de juiste info geraken.

Multi-move

Dit is vanaf 3 jaar tot 6 jaar. Er komen 12 sporten aanbod zo kan het kind zelf zoeken en aangeven waar het goed in is. Maar dit is ook een goede opstap voor later ze ontwikkelen een goede basis. Het is 5 euro per les. Er zijn lessen op woensdag en zondag. Voor meer info kan u terecht op de sportdienst van lummen. Maar je kan het ook terug vinden op de website van lummen. Ondertssn is de prijs op jaar basis gezet, 100 euro. Ook moet men reserven via de site van de sportdienst.

Elke gemeente heeft wel ergens in zijn aanbod ook multi-move staan. Dus woon jij wat verder vraag het dan na bij de sportdienst van jouw gemeente.

Multi-move

Zwemmen sportoase beringen

Vanaf 3 jaar en 6 maanden kan men hier opstarten bij de mini-ratjes. Is een lessen reeks van 10 zonder ouders. Prijs zit rond de 75 euro.

Daarna gaan ze door naar de maxi-ratjes. Vanaf de mini-dolfijntjes is het echt zwemmen schoolslag en crawl. Je krijgt een diploma elke keer je slaagt. Men leert de kinderen ook met kledij zwemmen.

Meer info kan men vinden op www.sportoase.be

Ondertssn heeft hij al diploma van de mini-ratjes, de maxi-ratjes en is nu bezig met de mini-dolfijntjes en hij is nu 4 jaar. Dus succes allemaal.

Maxi-ratjes sportoase